На Вінничині у військовому містечку № 100,що в місті Гайсин,тривають роботи з відновлення систем опалення та водопостачання

На Вінничині у військовому містечку № 100,що в місті Гайсин,тривають роботи з відновлення систем опалення та водопостачання

20.01.15 13:27 0 732
Відновлення систем опалення та водопостачання будівель військового містечка №100 Гайсинського гарнізону одне із першочергових завдань, які нині знаходяться на контролі Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації.

Зокрема, у військовій частині, де базуватиметься мотопіхотна бригада за кошти приватних підприємств в сумі 250 тисяч гривень закуплені та змонтовані теплогенератори для обігріву казарми. Крім того в приміщення медпункту змонтоване електроопалення. Ця будівля використовуватиметься для розміщення першої черги прибуваючих військовослужбовців.

Загалом протягом січня – лютого 2015 року у першу чергу виконуватиметься господарським способом капітальний ремонт внутрішніх систем теплопостачання та водовідведення казарми вартістю 1,2 млн. грн.

На даний час залучено три комерційні структури, які готові за власний рахунок встановити модульні котельні, що працюють на альтернативних видах палива та частково прийняти участь у відновлені зовнішніх теплових мереж у військовому містечку, яке майже 2 роки не функціонувало. Вартість зазначених робіт орієнтовно сягає шість мільйонів гривень.

Зазначені питання били оговорені та погоджені Командуванням Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анатолій Сіренко: «Або ...
Наступна новина: Закарпаття: за фактом ...

КОМЕНТАРІ