На Вінниччині земельні торги з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду стартували із Погребищенського району

На Вінниччині земельні торги з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду стартували із Погребищенського району

20.01.15 13:55 0 683
На Вінниччині проведені земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду для рибогосподарських потреб.

Виконавцем аукціону виступив ДП Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою, який виграв конкурс на право їх проведення. Організатором – Вінницька обласна державна адміністрація в особі Департаменту екології та природних ресурсів. Так на першому подібному аукціоні продано перші 4 лоти із 15 запланованих.

Земельні ділянки водного фонду розташовані у Погребищенському районі. Земельна ділянка №1 площею 9,9762 га, розташована на території Бабинецької сільської ради, за межами населеного пункту.

Ціна продажу лоту 5717,25 грн. Земельна ділянка №2 площею 6,66 га, розташована на території Мончинської сільської ради, за межами населеного пункту. Ціна продажу лоту 13428,68 грн. Земельна ділянка №3 площа 8,20 га, розташована на території Бабинецької та Новофастівської сільських рад, за межами населеного пункту. Ціна продажу лоту 4748,20 грн. Земельна ділянка №4 площею 6,40 га, розташована на території Бабинецької та Новофастівської сільських рад, за межами населеного пункту. Ціна продажу лоту 4171,57 грн.

В день проведення земельних торгів укладені договори оренди земельних ділянок між організатором та безпосередньо переможцем. Детальні умови договору попередньо були викладені в проекті договору оренди, який був розміщений на сайті Держземагенства України в розділі "Земельні торги". Наступні торги відбудуться 29 січня. На продаж права оренди буде виставлена земельна ділянка у Томашпільському районі.

Для довідки:

Після поправок до законодавчих актів України у 2013 році, відповідно до яких орендодавцем земельних ділянок водного фонду за межами населених пунктів стали облдержадміністрації, такий аукціон проводився вперше.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині правоохоронці ...
Наступна новина: Працівники ДСО в Рівному ...

КОМЕНТАРІ