Курсанти міліцейського училища Волині відвідали діток із особливими долями

Курсанти міліцейського училища Волині відвідали діток із особливими долями

20.01.15 15:10 0 699
Вихованців дитячого будинку «Сонечко» майбутні правоохоронці взяли під опіку давно, тож їхньому приїзду у закладі завжди раді.

Щороку курсанти та керівництво Волинського училища професійної підготовки працівників міліції на зимові свята традиційно навідуються у дитячий будинок «Сонечко» у місті Ківерці зі щирими привітаннями та смачними подарунками.

Особливі дітки зі щирими усмішками зустріли людей у формі, адже давно знайомі з професією міліціонера. Аби потішити гостей, малеча підготувала цікаву концертну програму: дітки розповідали вірші, виконували веселі новорічні пісні та разом із курсантами водили хороводи навколо святкової ялинки.

– Протягом багатьох років курсанти відвідують діток та у вільний від навчання час беруть активну участь у господарських і культурно-масових заходах, які організовуються у закладі, – розповів начальник училища Ігор Приймак. – Ми постійно навідуємося, аби провести благоустрій території, але головне – це увага, якої так не вистачає цим особливим діткам.

Тож вихованці закладу завжди з нетерпінням чекають візиту людей у синій одностроях, котрі, крім солодких презентів, зажди дарують їм свою ласку і турботу.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпатська прокуратура ...

КОМЕНТАРІ