В Закарпатській області діти отримали листи-відповіді з фронту

В Закарпатській області діти отримали листи-відповіді з фронту

20.01.15 17:37 0 787
16 січня 2015 року у приміщенні Ужгородської міської ради відбулась зустріч бійців АТО з дітьми міста. На заході організатори передали діткам відповіді на їхні листі, які вони відправили раніше на передову.

На заході в фойє Ужгородської міськради зібрались діти та вчителі з різних шкіл міста. На виставкових стендах були розміщені фотографії з фронту бійців добровольчої чоти "Карпатська Січ", малюнки та листі дітей, а також відповіді солдат для дітей Закарпаття. Двоє бійців Чопського прикордонного загону Леонід Коба та Борис Кондратюк розповіли дітям про війну, пообіцяли повернутись із перемогою та миром додому і показали фотографії фронтового побуту.

"Щодня ми з побратимами перечитуємо листі від дітей. Вони служать ще одним стимулом повертатись додому з перемогою. Ми зробили цілу стіну з вашими теплими побажаннями, кожен солдат біля серця носить дитячий малюнок", – розповів свободівець Борис Кондратюк.

Свободівка Василина Наконечна розповіла, що дуже важливе спілкування дітей із бійцями, що приїздять додому. "Діти розуміють, що свою Батьківщину треба захищати. Найголовніше, не допускати війни в своїй країні. Водночас самим солдатам легше повернутись у нормальне русло, спілкуючись із дітками. Такі зустрічі дуже важливі у соціяльному плані, тому ми плануємо їх проводити для всіх бійців, що повертатимуться на ротацію або ж у відпустку", – зауважила організатор заходу.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина займає перше ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ