м. Хуст: вогнеборці врятували від знищення матеріальні цінності на суму 200 тисяч гривень

м. Хуст: вогнеборці врятували від знищення матеріальні цінності на суму 200 тисяч гривень

20.01.15 12:17 0 837
В обідній час 17 січня у м. Хуст на вулиці Л.Толстого трапилася пожежа у двоповерховому будинку. О 12:45 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення від місцевих мешканців про загорання у квартирі на другому поверсі споруди. Власниці помешкання в цей час вдома не було .

На місце події виїхали бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 13:00 локалізували загорання і через півгодини ліквідували пожежу. Своїми діями вогнеборці врятували від знищення приміщення квартири та майно, яке знаходилося всередині. На пожежі обійшлося без травмованих і загиблих.

Остаточна причина загорання наразі встановлюється. Серед імовірних версій – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації побутових електроприладів. Зі слів власниці квартири, вона ввімкнула в мережу електричний обігрівач і вийшла на базар. Тим часом у розетці, до якої був приєднаний прилад, сталося коротке замкнення. Далі вогонь по проводах пішов уверх і охопив комп’ютерний стіл.

Внаслідок пожежі полум’я знищило персональний комп’ютер і пошкодило частину домашнього майна. Крім цього, було задимлено стіни й стелю у трьох кімнатах і коридорі. Завдані збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Федорів знаходиться на ...

КОМЕНТАРІ