Закарпаття: за фактом інциденту в лісі на Виноградівщині розпочато кримінальне провадження

Закарпаття: за фактом інциденту в лісі на Виноградівщині розпочато кримінальне провадження

20.01.15 13:32 0 681
Днями в Інтернет-ЗМІ з′явилася інформація, що викликала гучний резонанс у краї. У ній йдеться про інцидент на Виноградівщині з вини переселенця з Донецької області. При цьому міліція звинувачується в бездіяльності…

За даним фактом повідомляємо наступне. Ще перед Новим роком в чергову частину Виноградівського РВ УМВС надійшла заява 35-річного мешканця м.Виноградів, голови Виноградівської районної громадської організації Товариство мисливців і рабалок «Притисянське».

Керівник мисливського товариства просить вжити заходів відповідного реагування до мешканця с.Сасово Виноградівського району, який, знаходячись на території мисливських угідь, розташованих на території Теківської та Сасівської сільрад, поблизу с.Сасово, спричинив йому тілесні ушкодження.

Справою негайно зайнялись правоохоронці Виноградівщини. Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група Виноградівського райвідділу міліції встановила, що вечірньої пори згаданий голова мисливського товариства, обходячи території мисливських угідь району, побачив невідомого йому громадянина, який, на його думку, займався незаконним полюванням.

Ним виявився 50-річний Ш., уродженець м.Маріуполь Донецької області, який проживає в селі Сасово Виноградівського району, де придбав будинок. У нього в руках була зброя – нарізна малокаліберна гвинтівка марки «Марлін» американського виробництва калібру 5,5 мм., на якій кустарним способом був закріплений ліхтар, а також 30 набоїв до неї. Дана мисливська зброя офіційно зареєстрована, цей громадянин володіє нею згідно дозволу, виданому ГУМВС в Донецькій області.

Встановлено, що на зауваження голови мисливського товариства про причину перебування незнайомця на території мисливських угідь з рушницею, той повів себе агресивно. В результаті чого між заявником і донеччанином виникла сварка, яка переросла у бійку.

Зброю в донеччанина працівниками міліції було вилучено, попри те, що він має на неї офіційний дозвіл.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (Заподіяння тілесних ушкоджень), а також за ст.129 ККУ (Погроза вбивством). Розслідує справу виноградівська міліція. Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ