На Закарпатті при затриманні раніше судимий злодій вчинив опір міліціонеру

На Закарпатті при затриманні раніше судимий злодій вчинив опір міліціонеру

20.01.15 10:30 0 699
Раніше судимий 24-річний житель смт.Королево Виноградівського району Закарпатської області, перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння, ударив дільничного міліціонера, який його затримував. За це зловмисника взято під варту.

До Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з перукарні в селищі Королево скоєно крадіжку. Невідомий злодій викрав з приміщення телевізор марки «Оріон», шампуні та бальзами, завдавши власнику матеріальних збитків на загальну суму 1360 гривень.

Правоохоронці провели низку заходів по встановленню зловмисника. Пошуки вивели міліціонерів на місцевого молодика, який і до цього мав проблеми з законом.

Своє знайомство з Кримінальним кодексом цей молодий чоловік розпочав в 2013 році. Виноградівським районним судом він був засуджений за скоєний пограбунок до 200 годин громадських робіт, але ухилявся від їх виконання та не відбув до кінця призначене судом покарання. І от знову скоїв злочин – крадіжку з перукарні.

Коли дільничний інспектор міліції, вийшовши на слід зловмисника, запросив його в райвідділ для дачі показів, 24-річний підозрюваний, будучи нетверезим, не послухав міліціонера, а став агресивно себе поводити і грубо ігнорувати законні вимоги працівника правоохоронного органу. Молодик почав втікати від міліціонера, а коли правоохоронець наздогнав крадія і став затримувати його, той встиг ударити міліціонера в обличчя. Однак працівник міліції все ж затримав злочинця.

Даний факт занесений до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків).

За цей зухвалий вчинок суд обрав для молодика запобіжний захід - тримання під вартою. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Крім цього, слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) та за ч.2 ст.389 Кримінального кодексу України (Ухилення від відбування громадських робіт особою, засудженою до цього покарання).

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині троє дітей ...
Наступна новина: На Тернопільщині за фактом ...

КОМЕНТАРІ