Івано-Франківська область: у Калуші на пожежі травмовано чоловіка

Івано-Франківська область: у Калуші на пожежі травмовано чоловіка

20.01.15 09:42 0 668
Вчорашній Святвечір ледь не став останнім для 74-літнього калуського пенсіонера. Чоловік мешкає сам в однокімнатній квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку по вулиці Хмельницького у Калуші. За словами сусідів, до нього часто приходили друзі, з якими господар розпивав спиртні напої. Крім того, чоловік дуже багато курив.

19 січня близько опівночі сусіди пенсіонера відчули запах диму. Вони негайно зателефонували до рятувальників. Прибувши на місце події, працівники пожежно-рятувальної служби змушені були вибити вхідні двері, оскільки на стук та крики ніхто не реагував. Вогнеборці вивели на свіже повітря вчаділого чоловіка та ліквідували пожежу.

Господаря з діагнозом отруєння продуктами горіння у стані середньої важкості госпіталізовано в Калуську центральну районну лікарню. Його життю наразі нічого не загрожує.

У помешканні внаслідок пожежі знищено ковдру, пошкоджено диван, речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю кімнати. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем при курінні власника квартири.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: «Ми будемо ...
Наступна новина: У Рівненській області тихо ...

КОМЕНТАРІ