У Львові пройшов марш проти російського тероризму

У Львові пройшов марш проти російського тероризму

20.01.15 11:34 0 787
У Львові 18 січня 2015 року кількасот львів'ян взяли участь у загальноукраїнському марші солідарності з метою вшанувати усіх загиблих в українсько-російській війні та привернути увагу до російського тероризму.

Активісти зібралися біля пам'ятника Тарасові Шевченку та вирушили до пам'ятника жертвам політичних репресій, щоб запалити лампадки та помолитися за усіх тих, хто боровся та бореться за Україну. Учасники акції йшли із плакатами: "Я є Волноваха!", "Путін – головний бандит!", "Путін, тебе чекає кінець, як Сталіна і Гітлера!", "Не для ката наша хата!", "Москаль! Зуби на Україну не скаль!".

"Люди таким чином прагнуть продемонструвати світовій громадськості, що війна в Україні – це не лише українська трагедія, це війна усього світу із російським тероризмом. Бездіяльність світової громадськості може мати негативні наслідки, бо це Україна, а завтра може бути будь-яка держава", – заявив один із організаторів акції, керівник громадської організації "Львівський Євромайдан" Василь Молдован.

"Ми тут, аби довесті світовій громадськості, що державою-терористом є Росія, керівники якої анексують територію України і вбивають наших громадян", – зазначив керівник Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслан Кошулинський.

"Увесь світ засудив тероризм у Парижі, але, на жаль, не засудив тероризм на Донбасі. Хочемо привернути до цього загальну увагу", – повідомив керівник "Студентської Свободи" Львова Андрій Пшик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ