В Чернігівській області вогнеборці врятували 35 річного чоловіка,який ледь не вкоротив собі життя через необережність при палінні у нетверезому стані

В Чернігівській області вогнеборці врятували 35 річного чоловіка,який ледь не вкоротив собі життя через необережність при палінні у нетверезому стані

20.01.15 10:10 0 672
18 січня о 03:55 у Чернігові до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в одній з осель одноповерхового багатоквартирного житлового будинку по вул. Коцюбинського, 22-Б. Сусіди відчули запах диму і зателефонували до Служби порятунку 101. До місця пригоди за лічені хвилини прибули вогнеборці 2-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин Чернігова. О 4:20 вогонь локалізували, а о 5:00 остаточно ліквідували. В ході гасіння серед заваленого різним мотлохом і сміттям помешкання, рятувальники відшукали 35-річного сина господарки та вчасно його врятували. Як з'ясувалося, саме необережність при палінні у нетверезому стані ледь не коштувала життя чоловікові. Його з отруєнням чадним газом доставлено до 3-ї Чернігівської міської лікарні.

Того ж дня о 09:20 у м. Прилуки по вул. Іосафа Білгородського сталася пожежа житлового будинку. Через власну необережність при палінні загинув 55-річний власник помешкання.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до населення з проханням дотримуватися елементарних правил безпеки у побуті. Не паліть у ліжку, особливо перебуваючи напідпитку, ретельно гасіть недопалки та сірники.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: колективи 18 ...
Наступна новина: Волинь: повідомлено про ...

КОМЕНТАРІ