У Рівненській області рятувальники оперативно ліквідували пожежу у житловому будинку та врятували його від знищення вогнем

У Рівненській області рятувальники оперативно ліквідували пожежу у житловому будинку та врятували його від знищення вогнем

20.01.15 10:42 0 618
17 січня о 17:19 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Стара Рафалівка Володимирецького району. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників 5-го державного пожежно-рятувального поста смт. Рафалівка. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що пожежа виникла в одній з кімнат цегляного житлового будинку. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору зайшли у вщент задимлене приміщення та подали на гасіння пожежі водяний ствол. Загоряння вдалося швидко локалізували, запобігши його ощиренню на інші кімнати та перекриття. О 18:30 пожежу повністю ліквідували. Відтак будівлю від знищення було врятовано. Вогонь встиг пошкодити лише одну житлову кімнату, вікно, меблі та речі домашнього вжитку.

Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає. Причина виникнення пожежі та обсяги збитків наразі встановлюються фахівцями.

Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій вкотре закликають громадян суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, не гаючи ні секунди телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ