У Рівненській області міліціонери розшукують свідків злочину

У Рівненській області міліціонери розшукують свідків злочину

20.01.15 15:58 0 697
Працівники відділу по боротьбі зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми УМВС України в Рівненській області встановлюють обставини вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 149 Кримінального кодексу України (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини). У 2014 році зловмисники, під приводом допомоги дітям-сиротам, у Рівному (центральна частина міста) проводили збір коштів у скриньки, з використання праці неповнолітніх осіб.

Правоохоронці встановили, що на скриньках була розміщена наступна інформація «РІВНЕНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «БОГ, РОБОТА І ЗДОРОВ'Я», «ЗБІР КОШТІВ ДІТЯМ СИРОТАМ БЕЗХАТЧЕНКАМ ВИХОДЦЯМ ІНТЕРНАТІВ І ДОМІВ СІМЕЙНОГО ТИПУ», «ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ» з фотозбораженням малолітньої дитини на підвіконні.

З метою встановлення усіх обставин подій та об'єктивного проведення досудового розслідування, просимо громадян, які надавали грошову допомогу для осіб, що проводили збір таких коштів у Рівному, звернутися до УМВС України в Рівненській області за телефоном 0990225592.

ВБЗПТЛ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Вінниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ