У Рівненській області дубенські міліціонери підвели підсумки своєї оперативно-службової діяльності за минулий рік. Серед напрацьованого є прорахунки та досягнення

У Рівненській області дубенські міліціонери підвели підсумки своєї оперативно-службової діяльності за минулий рік. Серед напрацьованого є прорахунки та досягнення

20.01.15 16:59 0 675
Підведення підсумків оперативно-службової діяльності в Дубенському міському відділі за минулий рік відбулося при заступнику начальника УМВС України в Рівненській області Павла Алєксєєнка. Керівництво області звернуто увагу на недоліки в повсякденні роботі підрозділу.

- Слід відмітити, що у цей складний для всієї країни період міліція Дубенщини змогла утримати криміногенну ситуацію під контролем та своєчасно реагувати на її негативний розвиток, – зазначив Павло Алєксєєнко. - Рік завершено. Певні зрушення в окремих напрямках роботи відбулися, Однак, є й недоліки та прорахунки. Впевнений, що ми розробимо шляхи їх усунення та приймемо відповідні рішення.

За 2014 рік до чергової частини Дубенсього МВ надійшло 4757 заяв та повідомлень, у тому числі 1281 з ознаками кримінальних правопорушень. Із них 1163 повідомлень внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомив начальник Дубенського МВ УМВС Леонід Михалко.

На постійному контролі у керівництва перебуває стан розкриття резонансних злочинів. У порівнянні з минулим роком працівники міліції міського відділу розкрили на 11 кримінальних проваджень більше (2013 -345, 2014-356), ніж торік. Знизився ріст вчинення кримінальних правопорушень неповнолітніми – із 42 випадків до 12. В минулому році особливу увагу було приділено на виявлення та розкриття кримінальних правопорушень на території району, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних речовин. Упродовж року правоохоронці виявили 74 факти незаконного обігу наркотичних речовин, 23 із них – збутів наркотиків.

Працівники міського відділу забезпечили належний громадський порядок та безпеку громадян під час проведення на території міста та району масових заходів. Ведеться на належному рівні і профілактична робота із під обліковим елементом, самогоноварінням.

На завершення наради заступник начальника обласної міліції Павло Алєксєєнко наголосив: «Ми маємо робити все можливе, щоб забезпечити законність, прав, свобод і інтересів громадян, активно протидіяти проявам організованої злочинності і корупції, забезпечувати охорону громадського порядку. Я переконаний, що особовий склад готовий на належному рівні виконувати поставлені завдання».

Олеся Шевченко,

помічник начальника Дубенського МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У міграційній службі ...
Наступна новина: З початку року у ДТП на ...

КОМЕНТАРІ