Працівники ДАІ Рівненщини затримали водія авто,який перевозив майже два кілограми сонячного каміння

Працівники ДАІ Рівненщини затримали водія авто,який перевозив майже два кілограми сонячного каміння

20.01.15 12:20 0 637
17 січня інспектори ДПС ВДАІ з обслуговування міста Рівне затримали автомобіль, в салоні якого перевозили камінь, зовні схожий на бурштин-сирець.

Близько першої години ночі в місті Сарни в ході відпрацювання північного регіону області інспектори Державтоінспекції зупинили автомобіль «MERCEDES-BENZ 124». За кермом іномарки перебував 22-річний місцевий житель.

Під час перевірки реєстраційних документів правоохоронці помітили, що водій легковика помітно нервує, що і викликало у них підозру.

Водій надав можливість оглянути багажне відділення автомобіля. Під час огляду в іномарці працівники ДАІ помітили пакет, у якому знаходились майже два кілограми камінців, ззовні схожих на бурштин-сирець.

Водія та виявлений пакет правоохоронці доставили в Сарненський РВ УМВС. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України (Придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом). Вилучене каміння направили на проведення експертизи.

Проводиться досудове розслідування.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ