У Рівненській області тихо їдеш - далі будеш…

У Рівненській області тихо їдеш - далі будеш…

20.01.15 09:43 0 646
Це правило писано не Законом, а життям, але не всі громадяни його дотримуються.

15 січня близько 14 год до чергової частини Костопільського РВ УМВС зателефонувала 22-річна Ірина та повідомила, що в райцентрі біля лісу, неподалік тубдиспансеру, невідомий мотоцикліст допустив наїзд на дитячий візочок, в якому перебувала її дитина.

Слідчо-оперативна група райвідділу міліції встановила, що 42-річний костопільчанин Андрій, керуючи мопедом Альфа та рухаючись у напрямку міста, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахувавши дорожню обстановку, допустив наїзд на дитячу коляску. Внаслідок ДТП одномісячна дитина з діагнозом забієм та осадненням шкіри обличчя госпіталізована в дитяче відділення Костопільської ЦРЛ.

За попередніми даними лікарів, водій мопеда перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від 3400 до 8500 або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Тетяна Корольчук,

Костопільський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ