У Рівненській області за крадіжку з території кладовища 50-річного чоловіка відправили на три роки за ґрати

У Рівненській області за крадіжку з території кладовища 50-річного чоловіка відправили на три роки за ґрати

20.01.15 13:24 0 675
Згідно з рішенням Дубровицького районного суду три роки два місяці позбавлення волі отримав 50-річний Ігор, житель села Колки Дубровицького району, за вчинення крадіжки з кладовища.

Мешканець Дубровицького району, раніше неодноразово судимий за крадіжки, викрав двоє дверцят огорожі могили на території сільського кладовища в селі Колки Дубровицького району, які згодом здав на металобрухт.

- Відносно Ігоря слідчі Дубровицького РВ УМВС відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), – повідомив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Сергій Родзін. – З'ясувавши всі обставини, справу скерували до Дубровицького районного суду.

Злодій на засіданні суду свою вину визнав повністю. Вказав, що дійсно викрав дверцята огорожі могили, які здав на металобрухт, а кошти витратив на власні потреби.

Дубровицький районний суд Рівненської області визнав винним чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) і засудив до трьох років двох місяців позбавлення волі.

Катерина Семенюк,

Дубровицький РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові художник Павло ...
Наступна новина: Анатолій Сіренко: «Або ...

КОМЕНТАРІ