У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок

20.01.15 08:08 0 692
За вихідні до міліції надійшло 29 повідомлень про скоєння крадіжок. За 23 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства 36-річної жительки Володимирецького району Наталії скоїв односелець потерпілої 22-річний Володимир. Зловмисник, шляхом пошкодження металевого засуву, проник до підсобного приміщення, звідки викрав продукти харчування. Сума збитку встановлюється.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з автомобіля 42-річної жительки Рівненського району скоїли 30-річний Юрій з Шпанова та 30 річний Костянтин з Рівного. Зловмисники, пошкодивши замок дверцят, проникли до транспортного засобу, звідки викрали ноутбук. Сума збитку встановлюється.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з квартири 31-річної рівнянки Людмили скоїв 34-річний житель обласного центру Іван. Зловмисник, шляхом підбору ключів, проник до жила потерпілої, звідки викрав золоті вироби. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Скрипка: Попса і шансон – ...

КОМЕНТАРІ