На Тернопіллі бучацькі правоохоронці встановили злодія,який поцупив з чужої пасіки бджолиний вулик

На Тернопіллі бучацькі правоохоронці встановили злодія,який поцупив з чужої пасіки бджолиний вулик

20.01.15 17:27 0 686
До Бучацького райвідділу внутрішніх справ звернувся 32-річний житель села Горішня Слобідка. Чоловік повідомив, що з господарства його матері на хуторі Тисів невідомі особи викрали вулик з бджолами. Потерпілий оцінив завдану шкоду в тисячу гривень. Правоохоронці у ході розслідування встановили усі обставини злочину.

Як повідомив заступник начальника Бучацького РВ Анатолій Мельник, до крадіжки виявився причетний 38-річний житель села Бариш. Чоловік не тільки задумав скоїти злодіяння, а й залучив до крадіжки неповнолітніх односельчан.

Підозрюваний займається бджільництвом. Одного вулика бджоляру було замало, тож вирішив обжитися ще одним. У сусідньому хуторі запримітив господарство з пасікою і вирішив привласнити чуже.

План крадіжки розробив заздалегідь. У поміч взяв трьох неповнолітніх односельчан – школярів 10 класу, яким пообіцяв віддячити згодом.

Вночі юні зловмисники викрали вулик, затягли на підводу та доправили крадене до бджоляра додому.

Правоохоронці розшукали злодіїв. Хлопці у скоєному зізналися. Організатору злодіяння, окрім крадіжки, інкримінують ще втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність згідно ст.304 ККУ. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ