Цікавий автомобільний квест у Рівному

Цікавий автомобільний квест у Рівному

20.01.15 11:24 0 977
В п’ятницю 23 лютого на вулицях Рівного пройде цікавий автомобільний квест, організатором якого є мережа активних вуличних ігор ENCOUNTER.

Автоквест – захоплююче та пізнавальне автомобільне орієнтування. Учасники отримуватимуть завдання на сайті в яких будуть зашифровані різноманітні місця в Рівному. Розгадавши місце і приїхавши туди якомога коротшим шляхом, командам потрібно знайти ігровий код. Коди треба шукати на стовпах, поштових скриньках, парканах тощо. Знайшовши код, учасники вводять його на сайті і якщо він правильний, отримують наступне завдання. Перемагає той, хто швидше за всіх побуває на всіх точках.

Кожен бажаючий може прийняти участь в цьому захоплюючому дійстві, яке розпочнеться о 20.30. Для цього достатньо мати автомобіль, зібрати команду з чотирьох-п’яти друзів, мати вільний доступ до мережі інтернет, озброїтися картою міста Рівне та ліхтариками для кожного члена команди.

Такі змагання в Рівному проходять не в перше. Спрямовані вони на залучення молоді до активного відпочинку, адже граючи в квест люди не тільки відпочивають від буденних проблем, а ще й мають змогу розвивати розумові та фізичні навички.

Всі подробиці про квест можна дізнатися на сайті http://rivne.en.cx, або за телефоном 0968043115 (Андрій).
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: У Львові пройшов марш проти ...

КОМЕНТАРІ