На Вінничині керівник обласної міліції відзначив працівників ДАІ,які повернулись зі Сходу та подякував їх батькам (+фото)

На Вінничині керівник обласної міліції відзначив працівників ДАІ,які повернулись зі Сходу та подякував їх батькам (+фото)

21.01.15 10:48 0 680
Начальник УМВС Ігор Моренець вручив працівникам ДАІ, які, ризикуючи життям та здоров’ям, несли службу на території Донецької та Луганської областей, подяки для їхніх батьків за зразкове виховання синів.



15 працівників Державтоінспекції Вінниччини, які протягом місяця виконували свої службові обов’язки в Дебальцеве, Сєверодонецьку, Константинівці, Дружківці та Курахово, повернулись додому.



- Згідно поставлених завдань ми здійснювали супровід військової техніки на передову, забезпечували відпрацювання населених пунктів, які наближені до Донецька та Луганська, - розповідає командир загону Володимир Валявський. – Всі хлопці підтримували один одного.



В присутності керівників структурних підрозділів та міськрайорганів вінницької міліції начальник УМВС України у Вінницькій області полковник міліції Ігор Моренець особисто подякував інспекторам за сумлінне виконання своїх службових обов’язків та кожному вручив подяку для батьків, які виховали достойних дітей, готових захищати свою Батьківщину.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завдяки "Візиту" ...

КОМЕНТАРІ