На Вінничині особливості фінансування загальноосвітніх навчальних закладів у 2015 році (+фото)

На Вінничині особливості фінансування загальноосвітніх навчальних закладів у 2015 році (+фото)

21.01.15 18:20 0 738
Таким було одне з основних питань, яке цікавило керівників органів управління освітою райдержадміністрацій та міських рад на нараді 19 січня. Відповідали на нього заступник голови облдержадміністрації – директор Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Ігор Івасюк спільно з заступником начальника – начальником відділу економіки, фінансування та статистичної звітності Тетяною Кувшиновою. Керівники отримали компетентне роз'яснення щодо використання освітньої субвенції для фінансування закладів освіти області після внесення змін до Бюджетного кодексу України.

В ході роботи також розглядали питання організації харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах, безоплатного перевезення учнів та вчителів. Про заходи з економії газу доповів заступник директора – начальник управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Андрій Лисак. Керівник підвів підсумки роботи по переведенню котелень навчальних закладів на альтернативні види палива у 2014 році.

Також були озвучені доповіді щодо стану злочинності та правопорушень за минулий рік, підсумків роботи обласних позашкільних навчальних закладів, роботи Інклюзивного ресурсного центру, підключення загальноосвітніх навчальних закладів до Єдиної державної бази питань освіти та інші.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Сергій Машковський: «В ...

КОМЕНТАРІ