На Вінничині для багатодітної родини Поліщуків з Турбова обласна влада придбала будинок (+фото)

На Вінничині для багатодітної родини Поліщуків з Турбова обласна влада придбала будинок (+фото)

21.01.15 15:41 0 723
У селищі Турбів, Липовецького району проживає родина Поліщуків з трійнятами, які хворі на ДЦП. У багатодітної родини не було власного житла, тож Вінницька обласна державна адміністрації та селищна рада придбали їм будинок, який ті вже почали ремонтувати. У багатодітної родини вирішилось питання з житлом. Проте залишається ще чимало завдань у лікуванні хворих дітей.

Трійнята Владислав, Святослав та Валерія народились шестимісячними та з дуже малою вагою тіла, два з половиною місяці знаходились в реанімації. Батьки увесь час купували дорогі ліки на їх лікування. В усіх трьох дітей змогли діагностувати ДЦП.

Одним із головних питань у сім'ї Поліщуків стало і квартирне питання. Після поповнення, в оселі батьків Ольги стало тісно. Тому багатодітна родина спочатку звернулась у Турбівську селищну раду, а потім і у Вінницьку обласну державну адміністрацію до Анатолія Олійника.

Будинок шукали разом із Турбівською селищною радою та Обласним Фондом сприяння інвестиціям та будівництву.

Загалом на придбання будинку витратили 220 тисяч гривень.

Родина Поліщуків дякує за житло усіх, хто сприяв цій конче необхідній покупці. У будинку є газ, електрика, телефонний зв'язок та 10 соток землі. Ремонт у будівлі будуть робити спільними зусиллями разом з рідними та друзями. Толокою.

В родини вирішилось питання з житлом, проте залишається ще чимало питань з лікування хворих трійнят. Родина збирає кошти на лікування маленьких Владислава, Святослава та Валерії та звертається до всіх небайдужих з проханням при можливості допомогти. Реквізити банківського рахунку матері трійнят номер картки Приватбанку: 5168742012937326 (Поліщук Ольга Василівна, мати).















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі новенький ...
Наступна новина: Кто такое таможенный брокер

КОМЕНТАРІ