На Вінничині під час операції "Канікули" правоохоронці повернули додому 7 підлітків

На Вінничині під час операції "Канікули" правоохоронці повернули додому 7 підлітків

21.01.15 19:05 0 671
Семеро неповнолітніх втікачів, повернутих до рідної домівки та понад 170 припинених адміністративних правопорушень – такий результат профілактичної операції «Канікули».

З метою профілактики вчинення неповнолітніми адміністративних і кримінальних правопорушень, негативних проявів серед дітей та виявлення дітей, що залишились без догляду дорослих кримінальна міліція у справах дітей в період зимових канікул на території обласного центру провела профілактичну операцію під умовною назвою «Канікули».

Особливу уваги правоохоронці приділили місцям відпочинку неповнолітніх та відвідали 130 розважальних закладів з метою виявлення дітей, які перебувають у вказаних закладах без супроводу дорослих після 22 години.

В ході операції міліціонери задокументували 176 адміністративних правопорушення. Зокрема, до адмінвідповідальності було притягнуто 44 неповнолітніх: 19 - за перебування в нетверезому стані у громадських місцях, 7 - за вчинення дрібного хуліганства, 13 - за куріння в невстановлених місцях.

Крім того, 77 протоколів складено на батьків за неналежне виховання, 14 - за доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп'яніння та 4 - за фактами продажу неповнолітнім алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Загалом за час операції правоохоронці з роз'яснювальними бесідами відвідали 260 проблемних підлітків, які опинились в складних життєвих обставинах.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Машковський: «В ...
Наступна новина: Що таке легалізація ...

КОМЕНТАРІ