Хмельниччина: завершився фестиваль «Різдвяні канікули»

Хмельниччина: завершився фестиваль «Різдвяні канікули»

21.01.15 10:46 0 658
З 15 по 17 січня 2015 року у м.Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Різдвяні канікули», що вже став традиційним і щороку переконливо доводить, що наша країна багата на таланти.

Фестиваль залишив у серцях всіх присутніх приємні святкові відчуття, які щороку несе для нас Різдво – радість, добро, співпереживання, надію і любов. І якою б не була погода за вікном, ці відчуття ще довго зігріватимуть і даватимуть сили для творення краси та добра, аж до наступної зустрічі.

За сприяння Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Хмельниччину гідно представили вихованці м.Деражні, м.Волочиська, м.Нетішина, м.Хмельницького.

До дому вони повернулись з 4 найвищими нагородами.

Компетентне журі відзначило дипломами першого ступеня: Зразковий вокальний ансамбль та студію вокального співу «Вернісаж» (керівник Дьячина О.С.), Зразковий ансамбль бального танцю «Шарм» (керівник Грищук Л.С.) Нетішинського будинку дитячої творчості, Зразковий дитячий театр танцю «Фантазія» (керівник Кращук З.К.) Волочиської дитячої школи мистецтв, Анну Мацюк ученицю Деражнянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3, ліцей» (керівник Гжегожевський Р.В.);

Дипломами дипломанта: шоу-балет «Фріденс» (керівник Жилюк Ю.М. ), ансамбль джазового співу «Feelin Good» (керівник Колосовська Л.В.) Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, Анастасію Тарнавську ученицю Деражнянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2, гімназія» (керівник Гжегожевський Р.В.).

Фестиваль «Різдвяні канікули» надав можливість зустрітися давнім друзям, подарував львів'янам та гостям велике дитяче свято. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині керівник ...

КОМЕНТАРІ