На Хмельниччині правоохоронці розшукують шахраїв,які ошукали пенсіонера на 112 тисяч гривень

На Хмельниччині правоохоронці розшукують шахраїв,які ошукали пенсіонера на 112 тисяч гривень

21.01.15 11:15 0 608
На шахрайський «гачок» потрапив житель одного із сіл Ярмолинецького району, який вирішив вкласти важко зароблені гроші в купівлю пасажирського мікроавтобуса, але залишився і без грошей, і без машини.

62-річного чоловіка привабила доволі прийнятна ціна на омріяний «Mercedes Sprinter», тож він без вагань віддав завдаток в розмірі 41 тисячі гривень малознайомому чоловікові, який пообіцяв зайнятися пошуком автомобіля. Взявши у незнайомця розписку про отримання коштів у сумі 65 тисяч гривень, чоловік наступного дня перерахував, як і домовлялися, на вказаний банківський рахунок ще 24 тисячі.

У подальшому шахрай періодично телефонував потерпілому та повідомляв, що автомобіль уже перебуває в стадії оформлення, але потрібно ще то 3, то 5 тисяч гривень, які пенсіонер добросовісно перекидав уже на інший рахунок. Таким чином впродовж січня чоловік перерахував шахраям ще 47 тисяч гривень, а потім «посередник» припинив виходити на зв'язок. Не отримавши свого товару, потерпілий зрозумів, що його ошукали, і звернувся із заявою до Ярмолинецького райвідділу міліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» і активно працюють над збором усіх необхідних для розслідування матеріалів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові травмувалися ...
Наступна новина: На Вінничині пенсії по ...

КОМЕНТАРІ