У Хмельницькому потерпілий власноруч затримав грабіжника-іноземця і передав його правоохоронцям

У Хмельницькому потерпілий власноруч затримав грабіжника-іноземця і передав його правоохоронцям

21.01.15 10:59 0 721
Зловмисник проник до торговельного кіоску на речовому ринку і привласнив собі майже 4, 5 тисячі гривень, але його вчасно помітив власник, наздогнав і власноруч затримав, а потім викликав правоохоронців.

Хмельницький речовий ринок називають містом у місті. Ще б пак: тисячі продавців та ще більше бажаючих придбати товар. Серед такої великої кількості людей легко загубитися дрібним злодюжкам, які тиняються ринком у пошуках легкої наживи.

Мабуть, на це сподівався і 32-річний громадянин однієї із кавказьких країн, який давно уже мешкає в Хмельницькому. Тинявся між торговими рядами і побачив відчинену ятку без хазяїна, а в невеличкій сумці — гроші. Він з блискавичною швидкістю висмикнув їх, поклав до кишені і прискореним кроком подався геть.

От тільки не врахував молодик, що власник відійшов до сусіда, але слідкує за своїм товаром. Спочатку обурений чоловік кілька разів окликнув грабіжника, а коли той не зреагував, разом з товаришем наздогнав і затримав зловмисника. Останнє, що вдалось здійснити грабіжникові — це викинути гроші, але це йому не допомогло.

Приватний підприємець одразу ж викликав працівників міліції та передав їм правопорушника.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 «Грабіж» (через ч.2 ст.15 «Замах на злочин») Кримінального кодексу України. Слідство також встановлює, чи мав чоловік право знаходитися на території України, оскільки його паспорт давно втрачений.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку міліціонери ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ