22 січня у Львові помоляться за перших загиблих Героїв Небесної сотні

22 січня у Львові помоляться за перших загиблих Героїв Небесної сотні

21.01.15 08:06 0 654
22 січня, у День Соборності України, у Львові відбудеться заупокійна молитва за першими загиблими Героями Небесної сотні – Юрієм Вербицьким, Сергієм Нігояном та Сергієм Жизневським.

У молитві, яка відбудеться о 9:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11), візьмуть участь громадські активісти, представники місцевої влади, вірменської громади та білоруської громади, родичі загиблих. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, в ці дні саме рік тому на Майдані в Києві відбулись перші вбивства активістів Революції Гідності, котрі стали першими Героями Небесної сотні.

Юрій Вербицький – науковець зі Львова, викрадений у Києві 21 січня, помер від катувань; Сергій Нігоян – 20-річний вірменин з Дніпропетровщини, який був охоронцем Євромайдану в Києві, вбитий під час подій біля стадіону «Динамо» 22 січня; Сергій Жизневський – білоруський активіст Євромайдану та журналіст, член Самооборони Майдану, загинув також 22 січня на вул. Грушевського у Києві.

Управління внутрішньої політики Львівської міської ради закликає всіх небайдужих долучитись до спільної молитви та вшанувати пам’ять перших Героїв Небесної.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ