У неділю у Львові – Різдвяний фестиваль

У неділю у Львові – Різдвяний фестиваль

21.01.15 09:26 0 674
У неділю, 25 січня, у Львові відбудеться Різдвяний фестиваль. Заходи для всієї родини пройдуть у приміщенні Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а).

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Організатори особливо запрошують людей, задіяних у виховну працю з дітьми, тому що це буде одночасно нагода поділитися новими ідеями виховної діяльності. Вхід вільний.

На фестивалі з аніматорами можна буде зробити різдвяні прикраси та атрибути з простих матеріалів (папір, картон), а саме декоративну ялинку, корони для волхвів, ангелів, вифлеємську зірку, рамки для світлин. Спільні ігри й танці продовжать фестиваль.

Захід проведуть Михайло і Наталія Линь з міста Рівного. Це подружжя очолює педагогічну групу, яку заснувало Польське товариство педагогів і аніматорів «KLANZA» у 2006 році в Рівному. Ця педагогічна група працює за методикою педагогіки гри, а серед іншого проводить фестивалі в залах і на площах.

Цікаво, що кожен педагог, вчитель та аніматор зможе отримати навчальний посібник «Робимо разом (активні методи навчання)», який був виданий Національним університетом «Острозька Академія» і Товариством «KLANZA». Посібник містить ряд пропозицій ігор і методів роботи з групою.

Допомагати в проведенні фестивалю буде Клуб педагогічної креативності «АНІМА» (педагогічний відділ при Католицькій парафії св. Йоана Павла).

Програма заходів:

11.00 – майстер-клас для аніматорів та педагогів;

12.00 – Служба Божа;

13.00 – Різдвяний фестиваль.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі діти,які ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ