У Волинській області дільничних міліціонерів упіймали на корупції

У Волинській області дільничних міліціонерів упіймали на корупції

21.01.15 14:32 0 688
Слідчими слідчого відділу прокуратури Волинської області спільно із оперативними працівниками обласного Управління СБУ та відділу власної безпеки ДВБ МВС України в області 20 січня цього року викрито "на гарячому", під час одержання під контролем правоохоронців неправомірної вигоди, чотирьох працівників одного з дільничних пунктів міліції Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області.

У ході досудового розслідування, в результатів проведення комплексу слідчих дій, в тому числі негласного характеру, задокументовано факти вимагання і одержання цими правоохоронцями неправомірної вигоди за непритягнення до кримінальної відповідальності, а також факти застосування фізичного насильства щодо особи, доставленої за вчинення адміністративного правопорушення.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснюється галузевим підрозділом прокуратури області.

Вирішується питання про повідомлення працівникам міліції про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, обрання їм запобіжних заходів та відсторонення від займаних посад.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дрогобичі зіткнулись ...
Наступна новина: Житомирські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ