На чотири роки суд видав "путівку" у в'язницю зухвалому грабіжнику-рецидивісту з Волині

На чотири роки суд видав "путівку" у в'язницю зухвалому грабіжнику-рецидивісту з Волині

21.01.15 16:27 0 664
До рук правоохоронців зловмисник потрапив не вперше, адже до того був тричі засудженим, тож загалом за ґратами чоловік провів більше десяти років.

Спіймали зловмисника після того, як він проник до незачиненої квартири, коли господарі спали. Злодій нишпорив у помешканні, однак, намагаючись поцупити планшет, розбудив власника. Помічений злодій із награбованим втік, а потерпілий лучанин із заявою звернувся до правоохоронців.

Оперативно-пошуковими заходами оперативники встановили особу зловмисника. У ході досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що обвинувачений причетний до крадіжок із храмів, де крав ікони, гроші, ювелірні вироби та навіть валізи для богослужінь і церковне вино. У нічних барах та зупинках громадського транспорту він же викрадав жіночі сумки, мобільні телефони та гроші. Окрім того, у парках міста грабував жінок, вириваючи із рук сумки, крав із колясок дитячі речі. Проникаючи у житлові будинки та квартири волинян, зловмисник не гребував нічим: у власників помешкань зникали велосипеди, комп'ютерна техніка і ювелірні вироби. Загалом спритник зізнався у вчиненні двох десятків правопорушень.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 та ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За сукупністю злочинів суд визначив остаточну міру покарання - чотири роки і три місяці позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині внаслідок ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ