У Чернігові зростає кількість вільних WiFi-зон

У Чернігові зростає кількість вільних WiFi-зон

21.01.15 13:02 0 792
У Чернігові зроблено ще один крок у реалізації спільного проекту міської ради з компанією «Основа» «Вільні WiFi-зони». Тепер скористатися вільним доступом до Інтернету можна в приміщенні комунального підприємства «Міський Палац культури ім. В. Радченка» (вул. Щорса, 23).

На в Палаці культури працює 25 клубних формувань, де займається більше тисячі осіб. Загалом протягом минулого року колективами закладу на своїй сцені та на виїзних майданчиках було проведено більше 300 культурно-розважальних та мистецьких заходів.

Саме враховуючи зручне розташування Палацу культури в центральній частині міста, велику кількість дітей та їхніх батьків, які майже щодня відвідують заклад, із метою створення ще більш комфортних умов для відпочинку жителів та гостей Чернігова й було прийнято рішення відкрити зону WiFi у приміщенні цього закладу.

Нагадаємо, що вільно скористатися доступом до мережі Інтернет за допомогою WiFi технології жителі й гості обласного центру можуть на Валу, на Алеї Героїв, у сквері Богдана Хмельницького і в Центральному парку культури та відпочинку. Спільний проект «Вільні WiFi-зони» триватиме й у поточному році.

За інформацією управління стратегічного розвитку міста і туризму міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ