На Закарпатті міліціонери затримали вуличного грабіжника

На Закарпатті міліціонери затримали вуличного грабіжника

21.01.15 12:07 0 702
Будучи у стані алкогольного сп'яніння, зловмисник на сам Святвечір напав та пограбував ввечері на вулиці дівчину, яка після роботи поверталася додому.

Цей Святий вечір жителька міста Хуст запам'ятає надовго. Коли вона поверталась додому у вечірній час, до неї причепився на вулиці незнайомець. Вибравши момент, коли поруч нікого не було, нападник повалив дівчину на землю та почав її душити.

Дівчина закричала про допомогу, але її ніхто не чув. Під час сутички у неї з рук випав мобільний телефон, який нападник схопив та втік.

Прийшовши додому, потерпіла розповіла про напад матері та повідомила в міліцію. На місце події прибула слідчо-оперативна група, міліціонери опитали потерпілу.

Для розкриття цього злочину були задіяні оперуповноважені сектору карного розшуку Руслан Дудаш та Павло Густей. Невдовзі оперативники знайшли грабіжника. Ним виявився непрацюючий житель одного з сіл Хустського району, який в різдвяну ніч, будучи напідпитку, без діла тинявся нічним містом.

В розмові з правоохоронцями чоловік зізнався, що лише після того, як протверезів, він побачив у себе чужий телефон і пригадав, що він кудись втікав...

Нападник вирішив повернути телефон, залишивши його в одному з торгівельних закладів міста, та зателефонував дівчині, повідомивши її про те, звідки вона може забрати свій телефон. Але зустрітися з самою дівчиною не схотів, мабуть йому стало соромно за свій ганебний вчинок…

- Дану подію за ст.186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України слідчим внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, – коментує начальник міліції Хуста Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трагічна ДТП на ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ