На Закарпатті працівники ДСБЕЗ викрили грошолюбивого викладача університету

На Закарпатті працівники ДСБЕЗ викрили грошолюбивого викладача університету

21.01.15 10:01 0 769
Викладачеві Мукачівського державного університету повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні від студентки неправомірної вигоди в сумі 4600 гривень.

Працівники УДСБЕЗ УМВС України в Закарпатській області, у ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, викрили днями злочинні дії старшого викладача Мукачівського державного університету, громадянина В.

Почалось все з того, що в міліцію звернулася із заявою студентка Мукачівського державного університету, яка повідомила про вимагання від неї цим викладачем хабара у розмірі 4600 гривень за прийняття рішення, що входить до його службових повноважень.

Слідчий Мукачівського МВ УМВС за даним фактом вніс відомості про кримінальне правопорушення до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією - ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара). Грошолюбивому викладачеві слідчим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Слідство у справі триває.

- Це вже другий з початку року факт виявлення хабарництва на Закарпатті, - коментує начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. – Протидія цьому негативному явищу в краї триває та буде набирати обертів. Про всі такі ганебні факти просимо громадян повідомляти нас. Запевняю, що з нашого боку буде адекватна реакція. Адже хабарництво та корупція підривають основи самої державності, дискредитують нашу державу.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ