В Закарпатській області а ваша квартира під надійною охороною?

В Закарпатській області а ваша квартира під надійною охороною?

21.01.15 11:28 0 652
Як свідчить міліцейська статистика, на свята й під час довготривалих відпусток активізуються квартирні злодії.

Цьогоріч квартирні злодії завдали міліціонерам чимало клопотів. Зокрема, в с.Біла Церква Рахівського району «домушник», проникнувши через пластикове вікно до будинку, збагатився валютою в сумі 2850 євро та 400 доларів.

А от жителям Ужгорода подібних збитків оминути вдалось. Адже громадяни завчасно подбали про захист свого майна, встановивши сигналізацію Державної служби охорони. Тож поки злодій намагався проникнути в чужу домівку, наряд групи затримання вже був в дорозі. Крадіжку попередили, злодіїв впіймали.

Тож Управління Державної служби охорони при УМВС області закликає громадян подбати про безпеку свого майна.

- На жаль, у нелегкі часи в країні злочинці діють як ніколи нахабно. Варто зауважити, що крадіжки часто переходять у розряд розбоїв. Ні надійні замки, ні ґрати на вікнах, чи броньовані двері не можуть гарантувати 100% охорони. Гарантує охорону лише надійна сигналізація, - говорить начальник центру технічної охорони УДСО при УМВС в Закарпатській області Василь Скраль.

У новому році система охорони від ДСО стала ще більш доступною, адже розпочалась всеукраїнська акція «Квартира під охорону». Громадяни можуть заощадити суттєву суму, замовивши монтаж сигналізації ДСО саме в акційний період. Адже з 15 по 30 січня підрозділи ДСО зможуть взяти житло під охорону за половину вартості монтажних послуг. Усе, що потрібно, аби вберегти своє житло –це звернутись у ДСО.

Отримати додаткову інформацію, або замовити послуги Державної служби охорони ви зможете, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО, або зателефонувавши за номерами:

0 800 502 220, 0 800 211 000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.

УДСО при УМВС Українив Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині пенсії по ...
Наступна новина: Павло Федів представив свій ...

КОМЕНТАРІ