В Івано-Франківській області юнакові зі Снятинщини інкримінують вчинення пограбування

В Івано-Франківській області юнакові зі Снятинщини інкримінують вчинення пограбування

21.01.15 12:09 0 668
Сімнадцятирічному хлопцеві, що вже має судимість за скоєння крадіжок, тепер може загрожувати позбавлення волі за грабіж.

Місяць тому у суді вже розглядалося кримінальне провадження, в якому фігурував цей снятинець. Зважаючи на молодий вік, йому дали шанс виправитися та призначили покарання, не пов'язане з позбавленням волі.

Проте, як видно, парубок виявився не в змозі зробити вірні висновки для себе: днями до Снятинського районного відділу міліції поступило повідомлення від місцевого чоловіка, який заявив, що постраждав від дій цього хлопця.

З'ясувалося, що, повертаючись вночі з розважального закладу додому напідпитку, сімнадцятирічний лиходій ще вирішив завітати до свого товариша. Вже в будинку між ними зав'язалась сутичка, під час якої гість заподіяв господареві тілесні ушкодження, та ще й забрав у нього пристрій мобільного зв'язку.

Наразі працівники міліції мобільний телефон вилучили, розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Згідно санкції цієї статті злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині учасник ...

КОМЕНТАРІ