В Івано-Франківську за підозрою у скоєнні крадіжок із автомобілів затримано 44-річну мешканку обласного центру

В Івано-Франківську за підозрою у скоєнні крадіжок із автомобілів затримано 44-річну мешканку обласного центру

21.01.15 16:18 0 630
Ця городянка уже й раніше вступала у протиріччя з Законом, була раніше судима за вчинення наркозлочинів. На в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України жінку затримано за підозрою у скоєнні вчинення майнових злочинів – крадіжок майна з автомобілів.

Цього разу жертвою лиходійки, міг стати власник «Жигулів». З його автомобіля, залишеного у дворі власного будинку, жінка намагалася поцупити магнітолу. Свідченням цьому є те, що міліціонери Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ затримали її у чужому автомобілі із металевими ножицями, рукавицями та обрізаною проводкою магнітоли у руках. Водночас у міліціонерів достатньо доказів вважати, що ця панянка причетна й до інших аналогічних злочинів. Зокрема, не так давно вона «обчистила» і інший автомобіль в одному із спальних районів Івано-Франківська.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Підозрюваній загрожує опинитися у місцях позбавлення волі за вчинення кримінальних правопорушень – крадіжки. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ