У Львівській області червоноградський міський суд засудив жінку,котра заподіяла своєму чоловікові тяжкі тілесні ушкодження

У Львівській області червоноградський міський суд засудив жінку,котра заподіяла своєму чоловікові тяжкі тілесні ушкодження

21.01.15 09:28 0 626
Суд призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років та застосував до обвинуваченої звільнення від відбування призначеного покарання, якщо протягом двох років вона не вчинить нового злочину.

Одного зимового дня 2014 року, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, 31-річна жінка під час сварки зі своїм чоловіком вдарила ножем його у живіт.

Своїми діями, жінка заподіяла потерпілому тілесні ушкодження передбачені ч.1 ст.121 (тяжкі тілесні ушкодження) КК України.

У судовому засіданні зловмисниця повністю визнала свою вину у вчиненому та щиро розкаялась. Червоноградський міський суд визнав її винною у скоєнні кримінального правопорушення та призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років та застосував до обвинуваченої звільнення від відбування призначеного покарання, якщо протягом двох років вона не вчинить нового злочину.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У неділю у Львові – ...
Наступна новина: На Вінничині ладижинські ...

КОМЕНТАРІ