У Львівській області упродовж доби рятувальники двічі надавали допомогу по відкриванню дверей

У Львівській області упродовж доби рятувальники двічі надавали допомогу по відкриванню дверей

21.01.15 12:47 0 672
19 січня о 12:04 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Каховська, 6 необхідна допомога по відкриванню дверей квартири. Житло розташоване на 5-му поверсі 5-поверхового житлового будинку.

Сусіди помітили, що упродовж тривалого часу у квартирі увімкнене світло. На стук у двері ніхто не відгукувався. Тому мешканці викликали на допомогу рятувальників. Фахівці пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ДСНС України за допомогою верхолазного спорядження спустилися із даху будинку, та через балкон потрапили до помешкання. В квартирі виявили тіло власниці, 1934 року народження. Обставини загибелі з’ясовуються.

Того ж дня о 23:46 рятувальники отримали ще одне повідомлення про необхідність надання допомоги по відкриванню дверей квартири. На цей раз подія виникла в м. Бориславі по вул. В. Чорновола, 16. Квартира розташована на 3-му поверсі 4-поверхового житлового будинку. Рятувальники допомогли працівникам міліції відчинити двері та потрапити до житла.

В квартирі виявили непритомну власницю, 1936 року народження. Потерпілу з діагнозом «інсульт» госпіталізовано в Бориславську центральну міську лікарню.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ