У Львові скеровано до суду кримінальне провадження щодо одержання неправомірної вигоди працівником муніципальної дружини

У Львові скеровано до суду кримінальне провадження щодо одержання неправомірної вигоди працівником муніципальної дружини

21.01.15 17:13 0 689
Матеріали кримінального провадження, щодо виконуючого обов'язки начальника районного відділу муніципальної дружини міста Львова, котрого працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури Галицького району Львова, викрили в одержанні неправомірної вигоди, передано на розгляд суду.

Встановлено, що 33-річний посадовець вимагав і отримав від мешканця Львова 2800 гривень за не притягнення його до відповідальності за вуличну торгівлю. Вказану суму зловмисник отримав у кілька етапів. У грудні минулого року працівника муніципальної дружини було затримано на «гарячому» під час отримання останньої частини грошей у розмірі тисячі гривень.

Кримінальне провадження, відкрите за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, скеровано на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: зверніть ...
Наступна новина: Тернопільська область ...

КОМЕНТАРІ