У Львівській області у Стрию затримано зловмисника,котрий намагався втекти на викраденому ним "Мерседесі"

У Львівській області у Стрию затримано зловмисника,котрий намагався втекти на викраденому ним "Мерседесі"

21.01.15 08:30 0 690
Стрийські правоохоронці за підозрою у вчиненні незаконного заволодіння автомобілем, затримали 22-річного мешканця Сколівського району.

До Стрийського міськвідділу міліції, 17 січня, надійшло телефонне повідомлення від мешканця Закарпатської області про те, що невідомий чоловік заволодів його автомобілем. Потерпілий вказав, що викрадення відбулося у місті Стрий, неподалік одного з супермаркетів.

Працівник чергової частини міськвідділу міліції на затримання вказаного автомобіля оперативно орієнтував усі наряди та скерував на місце події слідчо-оперативну групу. Правоохоронці спрацювали злагоджено та оперативно, як результат - зловмисника затримано.

«22-річний мешканець Сколівського району затриманий в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу. Зловмисника перевіряють на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень»,- зазначив заступник начальника Стрийського міськвідділу міліції майор міліції Володимир Петрівський.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією – ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті злодій із ...

КОМЕНТАРІ