У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці затримали чотирьох зловмисників,котрі вчиняли розбійні напади на громадян

У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці затримали чотирьох зловмисників,котрі вчиняли розбійні напади на громадян

21.01.15 08:58 0 692
Підозрювані завдали тяжких тілесних ушкоджень мешканцю міста Дрогобича та застосувавши фізичне насилля забрали у школярок мобільні телефони.

У липні 2014 року, зловмисники завдали тілесних ушкоджень 46-літньому мешканцю міста Дрогобич. Чоловік впав на землю і втратив свідомість. Однак, непритомний стан потерпілого не зупинив зловмисників. Молодики продовжували наносити йому тілесні ушкодження руками та ногами по тілі.

Згідно висновку судмедексперта, заподіяні тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості.

У жовтні 2014 року, зловмисники, біля школи, вчинили розбійний напад на двох школярок.

«У дівчат, застосувавши фізичне насильство, підозрювані забрали їхні мобільні телефони. Завдані тілесні ушкодження школяркам відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, що викликали короткочасний розлад здоров'я», - розповіла слідчий слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції капітан міліції Ірина Возняк.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України та за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Максимальне покарання згідно статтей передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Підозрюваних затримано згідно з ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ