На Житомирщині правоохоронці затримали заїжджу наркоторгівку

На Житомирщині правоохоронці затримали заїжджу наркоторгівку

21.01.15 11:40 0 726
Оперативники карного розшуку Бердичівського МВ УМВС викрили жінку, яка, намагаючись приховати свою незаконну діяльність, покинула на родичів малолітню дитину та приїхала з іншого регіону України на Полісся.

Отримавши оперативну інформацію про те, що невідома жінка розповсюджує наркотики у районному центрі, правоохоронці провели низку спеціальних заходів задля викриття незаконної діяльності. У результаті на одній з центральних вулиць міста вони затримали 25-річну молодицю одразу після продажу чергової «дози» наркозалежному споживачеві. У неї вилучили 10 мл концентрату опію та 5 тисяч гривень виторгу.

- Наразі встановлено, що затримана кілька місяців тому приїхала на Житомирщину з іншої області, винайняла житло та зайнялася таким своєрідним «бізнесом», - повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. – Нам вдалося задокументувати декілька фактів збуту нею наркотичних засобів.

За словами самої підозрюваної, вона зважилася підзаробляти саме таким чином задля утримання родини. А щоб її ніхто не впізнав, залишила на рідню малолітню доньку та переїхала з місця постійного проживання на «малу Батьківщину» її чоловіка. Втім, такий вояж не допоміг: не минуло й двох місяців з дня її переселення, як зловмисницю було затримано.

Нині триває розслідування кримінального провадження, у рамках якого правоохоронці встановлюють також походження наркотичного засобу. Відповідно до ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів караються позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.

Наталя Тимчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Держархіві Житомирської ...

КОМЕНТАРІ