Чернівецька область: роз’яснювальна робота – перший крок до запобігання виникнення пожеж

Чернівецька область: роз’яснювальна робота – перший крок до запобігання виникнення пожеж

21.01.15 08:06 0 656
Інформаційно-роз’яснювальна робота з мешканцями краю, яку постійно проводять працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, має на меті запобігання виникнення пожеж та мінімізації їх наслідків. Саме тому, рятувальники, у складі відповідних рейдових груп, здійснюють профілактичні заходи по всіх районах Чернівецької області.

Так, протягом 19 січня під час роз’яснювальної роботи рятувальники відвідали близько 300 житлових будинків та поспілкувалися із майже 700 громадянами. Зокрема, фахівці інженерно-інспекторського складу Глибоцького районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели роз’яснювальну роботу з мешканцями сіл Слобідка, Багринівка, Червона Діброва та смт. Глибока. Рятувальники ознайомили людей з основними причинами виникнення пожеж в області. Так, основну увагу громадян було акцентовано на тому, що в зимовий період пожежі найчастіше виникають внаслідок порушення правил експлуатації печі, оскільки люди, намагаючись обігріти власні оселі, нехтують елементарними правилами безпеки. А для того, щоб громадяни краще запам’ятали правила безпеки, працівники Управління вручили їм листівки та буклети з правилами безпеки та нагадали, що їх необхідно дотримуватися постійно.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області під час такої роботи завжди нагадують людям, що запобігти пожежі легше, ніж потім ліквідувати її наслідки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ