Завдяки "Візиту" дільничні знайшли кривдника буковинця

Завдяки "Візиту" дільничні знайшли кривдника буковинця

21.01.15 10:50 0 658
Під час подвірного обходу у рамках профілактичної операції «Візит» до правоохоронців звернувся 34-річний мешканець міста Чернівці. Потерпілий повідомив, що невідомий чоловік з його одягу викрав мобільний телефон та банківську картку. Загальна вартість завданих збитків - понад 3 тисячі гривень.

Дільничні інспектори Першотравневого райвідділу міліції завдяки оперативно та професійно проведеним заходам встановили, що до скоєння крадіжки причетний 29-річний мешканець міста Чернівці.

Як виявилося, зловмисник був знайомий із потерпілим та зустрів його на одній з вулиць міста. Розуміючи, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп'яніння, нечистий на руку буковинець заліз до його кишені, викрав мобільний телефон і картку та втік. А потерпілий був настільки п'яний, що й не згадав про зустріч.

Зловмисник зізнався у скоєному злочині та розповів, що з банківської картки зняв 2 тисячі гривень, а мобільний телефон планував продати. Тепер чоловіку прийдеться відповідати за свій вчинок.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині керівник ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ