Чернівецьким міліціонерам знадобилося менше години,аби викрити грабіжників

Чернівецьким міліціонерам знадобилося менше години,аби викрити грабіжників

21.01.15 08:57 0 656
Двоє чернівчан відібрали у буковинця мобільний телефон на одній із вулиць обласного центру. Краденим стільниковим хлопці тішились недовго: завдяки професійним діям міліціонерів, їх швидко було спіймано.

34-річний мешканець Чернівців став жертвою двох зловмисників. Чоловік не розгубився. Коли у нього невідомі особи з рук вирвали мобільник, він одразу звернувся до правоохоронців.

Працівники карного розшуку Першотравневого райвідділу міліції та наряд роти міліції громадської безпеки особливого призначення оперативно відреагували на повідомлення та негайно прибули на місце скоєного злочину. Міліціонери опитали потерпілого, свідків, переглянули записи камер відеоспостереження. У результаті вдалося встановити особи зловмисників. Ними виявилися 17-річний та 19-річний мешканці обласного центру.

Парубки добре відомі правоохоронцям. Неповнолітній хлопець перебуває на обліку у кримінальній міліції у справах дітей райвідділу міліції, старший – притягувався до адміністративної відповідальності за хуліганство.

Маючи дані про підозрюваних у скоєному злочині, правоохоронці швидко знайшли й самих грабіжників. Хлопці намагалися приховати сліди своїх протиправних дій, викинувши мобільний телефон. Однак, їм це не вдалося, міліціонери знайшли речовий доказ.

Наразі зловмисникам слідчі Першотравневого райвідділу міліції інкримінують правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Хлопцям загрожує ув'язнення строком до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ