Роман Навроцький: "Єдність народу – шанс перемогти окупанта!"

Роман Навроцький: "Єдність народу – шанс перемогти окупанта!"

24.01.15 09:15 0 776
Щодня на сході України вбивають наших бійців. Засоби масової інформації переповнені страшною статистикою, яка просто шокує повідомленнями про нові смерті, нових постраждалих тощо. Тільки за минулу добу в зоні АТО загинули 10 військових, 16 отримали поранення, а в Донецьку загинули мирні люди через обстріл транспортної розв'язки. знову терористі з установок системи залпового вогню "Град" накрили вогнем Дебальцеве й Авдіївку Донецької області, знищили житлові будинки. І так без зупину. Понад усе хочеться покласті край усьому цьому жахіттю.

Після того як, можна сказати, "заглохло" розслідування авіакатастрофи Боїнга, що відбулася на Донбасі і стала трагедією для жителів багатьох країн, здається, не варто сподіватися на будь-яку допомогу від інших держав. Поки США та Європа розмірковують, чи надавати Україні зброю і спецобладнання, чи запроваджувати нові санкції проти Росії, і поки вони спостерігають, як Росія з насмішкою ігнорує усі санкції, – у нас хоронять молодих хлопців, а на їх місце відправляють нових. Таке собі замкнене коло. У цій ситуації розуміємо, що ніякої підтримки справді не буде. Треба розраховувати виключно на свої сили.

Тому усіх українців закликаю єднатися. Ми мусимо зібрати усе необхідне, щоб забезпечити наших героїв на передовій, мусимо підтримувати їх психологічно, їм потрібні наші молитви, у яких ми просимо Бога берегти наших бійців. Вірю, що Всевишній нам допоможе, бо ми не боремося за трофей, не намагаємося щось здобути, щось собі примножити, ми просто відстоюємо своє, що належить тільки нам, – рідну землю. Брати і сестри, пам'ятаймо про наш обов'язок захищати свою державу, розуміймо, що на місці солдатів, які зараз в АТО, давно могли і нині можемо бути ми, тому будьмо з ними солідарними і підтримуймо їх щодня. Усі ми знаємо загальновизнану істину: у єдності сила народу, а наш народ, особливо зараз, має бути сильним, відважним, непохитним і цілісним!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Леонід Бицюра: «Обласний ...
Наступна новина: На Львівщині в ДТП ...

КОМЕНТАРІ