Правоохоронці Львівщини викрили двох очільників селищних рад на адміністративних правопорушеннях

Правоохоронці Львівщини викрили двох очільників селищних рад на адміністративних правопорушеннях

24.01.15 08:17 0 627
Відповідно до постанов суду, їх було визнано винними у скоєнні адміністративних правопорушень передбачених ст.172-9 КУпАП та ст.172-7 КУпАП та призначеного покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень.

Нещодавно працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили голову сільської ради Дрогобицького району, який умисно не вжив заходів щодо припинення корупційного правопорушення та не повідомив про такий факт спеціально уповноваженому суб'єкту у сфері протидії корупції.

За цим фактом було складено адміністративний протокол за статтею 172-9 (невжиття заходів щодо протидії корупції) КУпАП. Відповідно до постанови районного суду, його визнано винним та призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 грн. .

Крім того, правоохоронці викрили голову селищної ради Жовківського району, котрий не доповів про наявність конфлікту інтересів у сільській раді, який виник при прийнятті рішень про преміювання його знайомого.

За цим фактом було складено адміністративний протокол за статтею 172-7 (порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів) КУпАП. Відповідно до постанови районного суду, його також визнано винним та призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 грн.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ