У Львівській області самбірські правоохоронці затримали чоловіка,котрий підозрюється у скоєнні декількох крадіжок та грабежу

У Львівській області самбірські правоохоронці затримали чоловіка,котрий підозрюється у скоєнні декількох крадіжок та грабежу

24.01.15 08:23 0 657
Згідно статті 185 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

До Самбірського міського відділу міліції, 20 січня, звернулася 62-річна пенсіонерка про те, що з її господарського приміщення викрали свійську птицю на 170 гривень.

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетний 27-річний мешканець одного зі сіл району, котрий обґрунтовано підозрюється у скоєнні ще чотирьох подібних злочинів. Відомо, що зловмисник вчиняв крадіжки не лише у Самбірському району, але й у інших районах Львівської області.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Крім того, працівники міліції встановили, що цей чоловік причетний до скоєння грабежу, який стався восени, минулого року. Зловмисник на вулиці забрав у жінки її сумку з мобільним телефоном.

Підозрюваного затримано згідно з ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Ужгородська міжрайонна ...

КОМЕНТАРІ