У Львівській області у Червонограді суд засудив чоловіка,який завдав товаришеві тяжкі тілесні ушкодження

У Львівській області у Червонограді суд засудив чоловіка,який завдав товаришеві тяжкі тілесні ушкодження

24.01.15 09:34 0 649
Зловмисник визнав свою вину повністю у вчиненому та щиро розкаявся. Суд призначив йому покарання у вигляді двох років та шести місяців іспитового строку.

Навесні 2014 року, 23-річний чоловік, коли перебував у помешканні свого знайомого, розпивав з ним спиртні напої. Коли товариші вже добряче захмеліли, між ними виник словесний конфлікт під час його, гість взяв скляну банку та вдарив нею знайомого у шию.

Потерпілого було госпіталізовано у лікарню.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

У судовому засіданні зловмисник визнав свою вину повністю та розповів, що після того, коли він травмував товариша, він викликав швидку медичну допомогу та надав йому першу медичну допомогу. Сам же потерпілий зазначив, що він вибачив знайомого та дійшов з ним згоди щодо відшкодування йому збитків за лікування.

Червоноградський міський суд визнав винним зловмисника у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України та призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі. Однак, керуючись ст.75 КК України суд звільнив його від відбування призначеного покарання, якщо він протягом іспитового строку, а саме двох років та шести місяців не вчинить нового злочину.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Три експерти та голова ...

КОМЕНТАРІ