Міліція розшукує молодиків,які вчинили розбійний напад на автозаправну станцію у Житомирському районі

Міліція розшукує молодиків,які вчинили розбійний напад на автозаправну станцію у Житомирському районі

24.01.15 09:00 0 682
Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особи невідомих, які 17 січня цього року вчинили розбійний напад на автозаправну станцію, розташовану на 154 км автодороги Київ-Чоп.

Близько 3.40 до приміщення АЗС ввійшло двоє чоловіків, які погрожуючи працівникам, забрали наявні у касі гроші та з місця події зникли. Дії зловмисників зафіксували камери відеоспостереження.

Міліцією за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

На даний час тривають спеціальні заходи із розшуку нападників. Шановні громадяни, якщо ви можете допомогти встановити їх особи, повідомте до міліції за номерами: (0412) 407-803, 407-804, 093-026-26-73, 0982078728. Конфіденційність гарантована.

Прикмети розшукуваних:

Перший чоловік - зростом близько 180-185 см, віком 35-40 років, сутулий, міцної тілобудови, обличчя овальне.

Був одягнутий у фуфайку жовтого кольору з чорним коміром, куртку темно-зеленого кольору, темні укорочені штани, армійські ботинки з берцями темного кольору, спортивну шапку темного кольору. На голову була одягнена коричнева маска з прорізями для очей, під правим оком - цятка бурого кольору. На руках мав білі господарські рукавички. Розмовляв українською мовою.

Другий чоловік - зростом близько 165-170 см, одягнений у куртку темного кольору з хутром світлого кольору на рукавах, кепку чорного кольору, на козирку якої є смужка коричневого кольору, на руках – білі господарські рукавички. На спині мав рюкзак військового зразка темно-зеленого кольору.

Шановні громадяни, ваша небайдужість допоможе знешкодити небезпечних злочинців.

Житомирський РВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ